Başkan Şahin, Elmadağ BELMEK'i Ziyaret Etti.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe hanımlarına yönelik açılan Elmadağ Meslek Edindirme Kursunu (BELMEK) ziyaret etti.

Belediye Haberleri 18.11.2013 10:56:31 0
Başkan Şahin, Elmadağ BELMEK

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe hanımlarına yönelik açılan Elmadağ  Meslek Edindirme Kursunu (BELMEK) ziyaret etti.

50 Kursiyerin katıldığı BELMEK’ DE iki ayrı branşta kurs verilirken, İğne oyası ve Şiş dantel kurslarına katılan kursiyerler, burada alacakları eğitim sonucunda sertifika almaya da hak kazanacaklar.

 Ziyareti sırasında kursiyerlere ne kadar doğru bir iş yaptıklarını belirten Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Bu tür kursların siz bayanlar için büyük bir fırsat. Buraya gelerek hem yeni arkadaşlar ediniyor, hem de günün stresinden uzak duruyorsunuz” dedi. Alacağınız sertifikalar ise görmüş olduğunuz eğitimin bir meyvesi oluyor diyen Başkan Şahin; “ El becerilerinizi geliştirerek ev ekonomisine katkı sağlayabileceksiniz. Bugüne kadar on binlerce hanımefendi bu kurslardan yararlanarak meslek sahibi oldular” dedi.

 Kursiyerlerin sorularını da cevaplayan Başkan Şahin, yapılan hizmetlerde hanımlara yönelik çalışmalarında olduğunu belirtti. Başkan Şahin; “ İlçe hanımefendilerine yönelik Belediye Kapalı Spor Salonunda Step, Aerobik, plates ve Badminton gibi çeşitli branşlarda spor yapma imkânları sunarak, sosyal faaliyetler çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor ”Açıklamasında bulundu. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00